Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Új hajvasalót szeretnék...

Új hajvasalót szeretnék venni. Kinek melyik vált be?

Figyelt kérdés
Elsősorban azok véleménye érdekel, akiknek borzasztó makacs, vastagszálú hajuk van.. Sajna az enyém is ilyen:/
2013. jún. 6. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem Remingtonom van, a legolcsóbb, mert hirtelen tönkrement a régi és gyorsan vennem kellett egy újat. De szerintem ez a legjobb márka.
2013. jún. 6. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Bellissima hajvasalóm van. Nekem szuper, de a remington is nagyon jó.
2013. jún. 6. 11:01
 3/7 A kérdező kommentje:
És megéri egy 10-15 ezres Remingtonba beruházni, vagy az olcsóbbak (5-8ezer körül is láttam) is tudják ugyanazt?
2013. jún. 6. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én szerintem az olcsóbb kategória is megteszi bőven. Nekem elég kezelhetetlen hajam van, de bevált rá a 4 ezer forintos is.
2013. jún. 6. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is temington hajvasalóm van, én ezt a márkát ajánlom, nekem nagyon bevált.

Ilyen típusú az én hajvasalóm: [link]

Ezt kb. 3 éve vettem 5000 Ft-ért, azóta is jó szolgálatot tesz. Az én hajam nem túl vastagszálú, viszont úgy áll, ahogy akar, bármit csinálok vele. Ez a hajvasaló viszont nekem jó, mert ha kivasalom a hajam, akkor akár 3-4 napig is egyenes marad a hajam, ha nem ázok meg. Mellesleg göndöríteni is lehet vele. :)

Azt tanácsolom egyébként, hogy olyan hajvasalót vegyél, amin lehet állítani a hőfokot.

2013. jún. 6. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
remington shine therapy
2013. jún. 6. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a remington cs5002 nagyon nem vált be. A hajamat szálkásan vasata, max. 10 percig maradt egyenes.
2013. jún. 6. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!