Nehéz vörösből barnát "varázsolni"?
Eddig szőke voltam, most lett másodjára vörössel befestve a hajam. Viszonylag gyorsan ledobja magáról a vörös festéket. Már ráuntam a vörös színre, barnát szeretnék. (Mogyoróbarnát) Egy festéssel befedné a vörös maradványát?
(Köszi a válaszokat!)
Vörösből a barna az menni fog, mert a vörös szín a világosabb árnyalat. Fordítva már nehezebb lenne :)
Viszont azt nem garantálom, hogy elsőre menni fog. Ez a vörös árnyalatától is függ. De másodjára már biztosan jó lesz.
Érdekes, én is vörösből festettem magam barnára és mégsem lett fekete. Párom anyukája csinálta, aki úgyszintén fodrász és érdekes mód elsőre sikerült belőle barnát csinálnia. Igen, barnát. Nem feketét. Barátnőm is fodrász és másfél hete néztem végig ahogy vörösből barnát csinált. Ő sem feketét. Barnát.
Második: nem lehetsz valami jó fodrász. Örülök, hogy nem hozzád járok, ha még egy normális festést se tudsz megcsinálni.
Ok, legyen igazad nagyokos :D
Ha szeretnéd tudni, a legjobb fodrászok között vagyok :P
Csináld csak hátha nem marad hajad, anyósnak meg már úgyis mindegy! ;)
Jaj de édes, mással nem is tudtál érvelni, minthogy a legjobb fodrászok közt vagy XD Honnan veszed, hogy az én ismerőseim nincsenek köztük? Külföldi ösztöndíj stb.
Egyébként 5 éve csinálja a hajamat és még egy szál se hullott ki vagy ment tönkre. Ne reméld, hogy megkopaszodom, mert veled ellentétben vannak tehetséges fodrászok is.
nekem lila volt a hajam a nyáron csak kikopott és ilyen vörösös lett, de már nagyon kopott
és picit világosabb barnával festettem be, és nekem is fekete lett:S nem az a mély igazi fekete, hanem mondhatni nagyon sötét barna. szal van benne vmi h sötét lesz..
Köszi a kommenteket!
Nekem is van olyan ismerősöm, aki otthon házilag (!!!) festette be a vörös haját barnára...majdnem fekete lett. De nyilván a fodrász azért fodrász, hogyha barnát vagy vmi hasonlót szeretnél, akkor ne fekete vagy vmi hasonló legyen.
Sztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!