Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nehéz vörösből barnát "varázso...

Nehéz vörösből barnát "varázsolni"?

Figyelt kérdés

Eddig szőke voltam, most lett másodjára vörössel befestve a hajam. Viszonylag gyorsan ledobja magáról a vörös festéket. Már ráuntam a vörös színre, barnát szeretnék. (Mogyoróbarnát) Egy festéssel befedné a vörös maradványát?

(Köszi a válaszokat!)

2009. okt. 8. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Vörösből a barna az menni fog, mert a vörös szín a világosabb árnyalat. Fordítva már nehezebb lenne :)

Viszont azt nem garantálom, hogy elsőre menni fog. Ez a vörös árnyalatától is függ. De másodjára már biztosan jó lesz.

2009. okt. 8. 10:26
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Vörösre bármilyen barnát festesz, fekete lesz. Majd egy idő után kopik persze, de amig vörös van a hajadban, addig azon a részen, akárhányszor festesz rá, fekete lesz.
2009. okt. 8. 11:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség h fekete lesz a vörösből?! Én pont most alakulok át vörösből /elég pirosas/ csoki karamell barnára. Először festettem be ezzel a barnával nemrég és épphogy csak látszik a vörösön. Folyamatosan fogom kenni ezzel a színnel és biztos vagyok benne, hogy fekete sosem lesz. Szép lassan a vöröset át fogja fedni a barna, csak idő kell hozzá.
2009. okt. 8. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:
11%
Második vagyok és fodrász, tehát tudom, hogy fekete lesz :)
2009. okt. 8. 11:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én is vörösből festettem magam barnára és mégsem lett fekete. Párom anyukája csinálta, aki úgyszintén fodrász és érdekes mód elsőre sikerült belőle barnát csinálnia. Igen, barnát. Nem feketét. Barátnőm is fodrász és másfél hete néztem végig ahogy vörösből barnát csinált. Ő sem feketét. Barnát.

Második: nem lehetsz valami jó fodrász. Örülök, hogy nem hozzád járok, ha még egy normális festést se tudsz megcsinálni.

2009. okt. 8. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
9%

Ok, legyen igazad nagyokos :D

Ha szeretnéd tudni, a legjobb fodrászok között vagyok :P

Csináld csak hátha nem marad hajad, anyósnak meg már úgyis mindegy! ;)

2009. okt. 8. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Jajj ez olyan feltűnő hogy NEM is vagy fodrász..Legjobbfodrászok közé..Én meg bocsi Barack Obama vagyok...Azaz az ő gyereke..Elhiszed.?Énnem.Ésaztse mait te modnazs..VAGy ha fodrász is wagy akkor egy csöves falusi nem a alegjobb..:P
2009. okt. 8. 14:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de édes, mással nem is tudtál érvelni, minthogy a legjobb fodrászok közt vagy XD Honnan veszed, hogy az én ismerőseim nincsenek köztük? Külföldi ösztöndíj stb.

Egyébként 5 éve csinálja a hajamat és még egy szál se hullott ki vagy ment tönkre. Ne reméld, hogy megkopaszodom, mert veled ellentétben vannak tehetséges fodrászok is.

2009. okt. 8. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
37%

nekem lila volt a hajam a nyáron csak kikopott és ilyen vörösös lett, de már nagyon kopott

és picit világosabb barnával festettem be, és nekem is fekete lett:S nem az a mély igazi fekete, hanem mondhatni nagyon sötét barna. szal van benne vmi h sötét lesz..

2009. okt. 8. 19:27
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket!

Nekem is van olyan ismerősöm, aki otthon házilag (!!!) festette be a vörös haját barnára...majdnem fekete lett. De nyilván a fodrász azért fodrász, hogyha barnát vagy vmi hasonlót szeretnél, akkor ne fekete vagy vmi hasonló legyen.

Sztem...

2009. okt. 8. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!