Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet kipattogva a...

Mitől lehet kipattogva a karom? Olyan libabőrszerű, de azért nem olyan sűrű. Mit tegyek? Házi praktika?

Figyelt kérdés
Nem piros, nem viszket, nincs fehér közepe se... Először az egyik alkarom volt olyan, de most már mind a két karom olyan, de csak a belső felén, ahol szinte még szőr se nő... Ahol először kijött ott talán már annyira nem vészes, vagy csak annak szeretném látni... Mitől lehet? Mi a megoldás rá? Krém vagy valami házi praktika?

2013. jún. 5. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is most totál kivan patogva akarom aztmondjék mintha agyon csapokdtak volna csalánnal. pont máma voltam a kezemmel bőrorvsonál. ez lehet megfázástól is
2013. jún. 5. 16:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, de én nem vagyok megfázva...

És ugyanazt a tusfürdőt, a testápolót, a mosópot használom mint eddig, nem szőrtelenítettem, és tippen sincs mitől lehet...

2013. jún. 5. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen, az orvos azt mondta, hogy ekcéma. Írt fel kenőcsöt, majd meglátjuk, hogy javul -e.
2013. jún. 10. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom mi volt ez, de nekem tegnapról mára nyom nélkül eltűntek... :) Remélem nem jön elő többet...

Utolsó, remélem használ neked a krém amit felírt a doki! :)

2013. jún. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!