Ha többet bioptron lámpázom az arcomat az baj?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy ártalmas-e ha kicsivel vagy akár sokkal többet használom a lámpát, vagy nincs jelentősége, vagy csak jobb lesz. bőrproblémákra szeretném alkalmazni, kozmetikusnál voltam. illetve még az lenne a kérdésem, hogy ha bekenem az arcom neogronormonnal és arra világítok rá esetleg van-e jelentősége.
köszönöm
2013. jún. 5. 12:02
1/2 anonim válasza:
Nem látom sok értelmét a bioptron lámpának, sokkal többre mennél, ha mondjuk napi 1-2x kamillával áttörölnéd az arcod.
2/2 anonim válasza:
nem tudom, hogy aktuális e a kérdés, de én használtam nekem nagyon sokat segített. szerintem nem lehet túlzásba vinni, max a lámpának nem tesz jót ha sokat használod egyszerre.. de alá ne kenj semmit, megtisztított bőrre használd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!