Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetne szép tartású...

Hogy lehetne szép tartású göndör hajam?

Figyelt kérdés

Az én hajamat semmilyen kategóriába nem lehet sorolni. Már nagyon régóta nem vasalom, sőt már nem is festem hónapok óta. Nincs eltörve, viszont nagyon száraz. Hátközépig érő.

Ha csak megmosom és hagyom megszáradni semmilyen állásanem lesz, a vége felkunkorodik, és úgy nézek ki mint egy 80as évekbeli háziasszony.

Viszont ha lefekvés előtt mosom meg, reggelre gyönyörűen lazább hullámos fürtökbe rendeződik, csak sajnos ez másnapra már kimegy belőle és olyan mint 1 rossz puli.

Nem tudom mi lehet a baj :/

[link]

Az első nap ilyen szép, viszont utána már borzasztóan mutat.

Nem jövök rá mi lehet a baj,vagy hogy milyen terméket használjak.

2013. jún. 4. 17:39
 1/1 anonim válasza:
Ugyanez vagyok én is!!! Én szilikonmentes hajápoló termékeket használok , próbáld ki hátha neked is bejön! :)
2013. aug. 7. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!