Hajhullás és töredezés ellen mi a hatásos?
Figyelt kérdés
Nagyon hullik a hajam és szabályszerűen ketté törik fél hajszálaim vannak és nagyon gyorsan zsírosodik.Mit tudtok ajánlani tapasztalatból ami segít és külsőleg alkalmazható?2013. jún. 4. 12:39
1/3 anonim válasza:
A töredezés megállításával én is küzdök, ugyhogy abban még nem tudok segíteni. A hajam viszont akkor hullott elég durván, amikor be volt gyulladva a fogínyem. De olvastam már, hogy pl mandulagyulladástól is lehet. Szerintem nézesd meg magad egy dokival nem e talál valami gyulladást a szervezetedben.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok. Zsirosodás..
Sajna ismerős. Na erre sem találtam megoldást. :/
3/3 anonim válasza:
Nekem a Hair Clinic tette rendbe a hajam. hullást is megszüntette és sokkal egészségesebbnek néz most ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!