Nagyon zavar engem, hogy nagyon sötét bőröm van. (Nem vagyok roma). Mivel tudnám kompenzálni, hogy egy kicsit világosabbnak tűnjön? Pééldául milyen ruhákkal?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 16:49
1/5 pinkpancser válasza:
Van rá más mód is, de nem fogja elárulni a módszert:
2/5 anonim válasza:
ez gonosz volt :D
szerintem pont hogy nem kompenzálni kéne, hanem aszerint sminkelni, meg pl válassz sötét hajszínt, semmiképp se szőkét vagy vöröset. inkább sötétbarnát és feketét. minden embertípusnak megvan a maga szépsége szerintem. próbáld inkább kihasználni és előnyödre fordítani
3/5 pinkpancser válasza:
Egyébként inkább örülj neki! Sok plázacica azért jár naponta szoliba, hogy ez összejöjjön neki!
4/5 anonim válasza:
Hát azért Michael Jackson bőrbetegség miatt fehéredett, nem azért mert annyira fehér akart lenni...
Téged se zavarjon a bőröd, szép a barna, ahogy a fehér is, világosabbnak nem fog tűnni szerintem semmitől.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 4. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!