Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezt milyen festékkel lehet...

Ezt milyen festékkel lehet elérni?

Figyelt kérdés

[link]

Előre leszögezem először a fodrászom kérdeztem, nem tudott nekem választ adni. Milyen fodrász az ilyen?

[link]

[link]

Én valami ilyesmire gondoltam.

2013. jún. 2. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
De belinkelted a festéket aminek ilyen a színe.Ott van hogy réz-arany szőke..vagy mi.Akkor mi a kérdés?Attól is függ milyen a hajszíned?Sötét?Világos?
2013. jún. 2. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Tényleg számít az alap hajszín,ha túl sötét akkor szívasd le.

Amúgy lehet hogy egy fodrászhoz járunk,mert az enyém is képtelen megválaszolni egy olyan kérdést hogy kb milyen festéket kéne vennem.

2013. jún. 2. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez furcsa,mert kellene hogy legyen pár paletta náluk,elmondaná a fodrász,hogy kell-e e szőkíteni hozzá,hogy milyen festéket használna és együtt kiválasztjátok.Miért hozzájuk jártok?:D
2013. jún. 2. 13:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Mert nálunk nincs más. Messzebb a városban biztosan van sok, de messze van és most hasra ütés szerűen válasszak valakit?

Azért linkeltem ezeket a festékeket mert én ezekre gondoltam, de lehet más is. Nem tudom, most néztem a Londa Colort (a fodrász kellékes londát) abból is a 8/4-es lenne a világos réz szőke. De akkor lehet megpróbálom a kallost, mert londát nem tudom hol lehet kapni.

Az alapszínem. Hamvas világos szőke. [link]

[link]

2013. jún. 2. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Ó értem.

Ebből meg lehet csinálni könnyen,ha nagyon világos akkor esetleg szükség lehet előpigmentálásra(A keverék

A tökéletes pigmentáláshoz a kívánt színnél egy árnyalattal világosabb árnyalatú festéket válasszunk, tiszta

festékkel végezzük a folyamatot (krémhidrogén peroxid hozzáadása nélkül).

Az elôpigmentáláshoz a Yellow Color színei közül meleg árnyalatot válasszunk.

Hogyan kell végezni az elôpigmentálást

Mindenekelôtt leválasztani az elôpigmentálandó részt, ezután egy ecset hegyé-

nek a segítségével vigye fel a festéket a hajra, ügyeljen, hogy a festék a fejbôrrel ne érintkezzen.

Ne mossa le!

Ezt a mûveletet legalább 10 perccel az elôtt végezze el, mielôtt rákerülne a végsô festék.),hogy ne dobja le a hajad.A kallos elég olcsó festék,én is használtam régebben de talán annyira nem fed jól mint a többi.Én Yellow festéket használok vagy Evolutiont.

[link] 9.33?

2013. jún. 2. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:

A 9.33-ban nincs réz, csak sárga. A linkelt képen meg világos rezes szőke van (divatnevén eperszőke). Nekem 10.4-es festéktől lett ilyen. De jó lehet a 9.43, 10.43 meg hasonlók. Én ezt szoktam rendelni: [link]

De lehet Kallossal mixtonnal is keverni. 10-es vagy 9-es szőkébe narancs mixton.

2013. jún. 2. 15:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek.
2013. jún. 3. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!