Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti is kifésülitek hajmosás...

Ti is kifésülitek hajmosás után még vizesen a hajatokat?

Figyelt kérdés
Nektek nem károsítja a hajatokat? Amióta kifésülöm vizesen a hajamat, azóta mintha töredezettebb lenne a hajam, viszont ha nem fésülöm ki, akkor meg szénakazalra szárad meg. Nem tudom, mit lehetne tenni, hogy a hajam is egészséges legyen, de ne is álljon össze-vissza? Van valami ötletetek?
2013. jún. 2. 12:32
1 2
 1/15 klopusz ***** válasza:
100%

Szia!

Csak akkor, ha rendesen bebalzsamoztam mosás után, de előtte kézzel mindig kibontom.

A lányaimnak hátközépig érő hajuk van, soha sem fésülik ki, éppen azért, hogy ne törjön. Reggelre egyáltalán nem "szénakazal" fazonú a hajuk.

2013. jún. 2. 12:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fésülöm ki, mert alapból göndör hajam van. Ha kifésülöm és megszárad, akkor úgy áll, mint a szénakazal, ha hagyom úgy száradni, és csak az ujjaimmal megigazítom, akkor megszárad fürtösen/fürtökben.
2013. jún. 2. 12:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tesz túl jót a hajnak ha vizesen fésülőd, mert akkor nagyon sérülékeny és tényleg sokkal jobban törik. Én úgy szoktam, hogy leitatom a víz nagy részét a hajamról, de csak úgy, hogy kinyomkodom belőle a vizet törcsivel óvatosan, szóval nem dörzsölöm, aztán bontófésűvel óvatosan átfésülöm (nem biztos, hogy ez a neve:D)

ilyesmi fésűm van: [link]

4/15 Rencsyke20 válasza:
100%
Hello! Hát anno én is így csináltam mint te hogy vizesen fésültem ki és hát igen az én hajam is töredezett szálkás száraz lett!!! Nekem dús göndör hajam van és hát rengeteg ápolás kíván! Én úgy csinálom h mikor megmosom félszárazra szárítom a hajam de nem hajszárítóval hanem csak úgy természetesen utána bekenem haj barzsammal ami nem lemoshatós ugye és akkor kifésülöm és hagyom teljesen megszárítani!!! Ettől puha lesz fényes és kicsit sem lesz száraz! A lényeg szerintem az h vizesen sose fésüld ki és természetesen szárítsd meg!!! Nekem legalábbis így helyre jött a hajam!!!
 5/15 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam csinálni, hogy még hajmosás előtt alaposan kifésülöm a hajam, és mivel behajolok a kádba és úgy mosom meg, nem is kócolódik össze annyira. Hajmosás után teszek rá balzsamot, amit pár percig rajta hagyok a hajamon, és mielőtt leöblítem, kifésülöm a hajam. Ilyenkor olyan puha a hajam, hogy csak úgy csúszik a fésű a hajamon és nagyon könnyű kifésülni. Utána kiöblítem a hajam, megvárom, amíg nagyjából lecsöpög, és egy törölközőt csavarok rá.

Száradás közben szoktam még kicsit fésülgetni.

Nekem így nem törik jobban a hajam, viszont sokkal rendezettebb lesz, mire megszárad, mint amikor nem fésülöm ki mosás után.

2013. jún. 2. 12:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
félvizesen muszáj megfésülnöm, különben gubancos lesz a balzsam ellenére is
2013. jún. 2. 13:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én hajmosás és törlés után hajvégápolót teszek a hajamra amitől könnyen ki lehet fésülni :)
2013. jún. 2. 13:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kifésülést könnyítő cumót teszek rá és akkor nem kell tépni. Ha vizesen nem fésülöd ki szárazon még nehezebb lesz.
2013. jún. 2. 13:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mosás előtt alaposan kibontom sörtekeével. Amíg a balzsam rajta van kézzel óvatosan bontogatom, de fésűt leghamarabb félszárazom lát, mivel vizesen a legtörékenyebb a haj.
2013. jún. 2. 14:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig kifésülöm vizesen, semmi baja. Használok balzsamot, meg hajvégápolót, argánolajos sprayt is fújok rá fésülés előtt. Így nem kell bontogatni meg tépni, simán végighúzom rajta a fésűt és kész. Hozzátenném, hogy nekem egyenes hajam van, gondolom göndörnél nem ilyen könnyű a helyzet.
2013. jún. 2. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!