Erre a nehezen kezelhető bőrtípusra milyen termékeket használjak?
Szia!
Én is ilyen problémákkal küzdök, de ez már a múlté elmondom neked a titkomat:
Először is ketté kell válasz a bőrödet, van a zsíros és a száraz része!
Száraz részre én egy mosakodókenőcsöt használok hydrophil nonion a neve melyet fürdésnél használok+ napi egyszer átkenem vele az arcbőrömet mint egy testápolót!Nekem csodákat tett a bőrömmel,puhává varázsolta már az első használattól lehetett látni a változást!Vénnyel illetve vény nélkül is kapható vénnyel 300 Ft körül az nékül pedig 600 Ft. körül van az ára!
Zsíros bőrre: Nekem a bőrgyógyászom Zynerit nevű oldatot ajánlott ami igen hatékonyan be is vállt! 1 hét, másfél héten belül eltűntette a zsírosságot+ a mitteszerek ellen is nagyon bevállt!A pattanások ellen is felvesz a harcot úgyhogy tökéletesen használható!
Fú, én a Garnier-t gyorsan elfelejteném. És a citromlevet (!!!) is. Az egy savas cucc, iszonyúan szárítja a bőrt.
Kellene neked egy jó kis pórustisztító bőrradír, és egy tápláló arckrém.
Ezt ajánlom bőrradírnak:
Ezt használod hetente 1-2-szer, ahogy érzed. Bőrradírozás után pedig feldobhatsz egy pakolást.
Ez csökkenti a pirosságot, és tisztít:
Ez pedig nyugtat és hidratál:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!