Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erre a nehezen kezelhető...

Erre a nehezen kezelhető bőrtípusra milyen termékeket használjak?

Figyelt kérdés
Az arcbőröm nagyon száraz,szinte folyamatosan hámlik,ennek ellenére az orrom és a körülötte lévő terület mindig zsíros.Rengeteg mitesszer van az orromon,a pórusaim tágak.Az orrom,a szemöldököm közötti rész és az orcáim rákvörösek,nincs az az alapozó ami elfedi.Az orromon oldalt hajszálér tágulat szerűségek vannak.Pattanásaim általában havonta 2-3 szokott lenni,de az nem vészes.Eddig akármilyen lemosót,tonikot,bőrradírt és krémet vettem semmi sem vált be igazán.(Most Garnier Essentials lemosót és tonikot használok,bőrradírnak citromlé-cukor keveréket használok heti egyszer,a krémem Garnier Moisture Match száraz bőrre való (rózsaszín).)
2013. jún. 1. 11:22
 1/2 Petrasek válasza:

Szia!

Én is ilyen problémákkal küzdök, de ez már a múlté elmondom neked a titkomat:

Először is ketté kell válasz a bőrödet, van a zsíros és a száraz része!

Száraz részre én egy mosakodókenőcsöt használok hydrophil nonion a neve melyet fürdésnél használok+ napi egyszer átkenem vele az arcbőrömet mint egy testápolót!Nekem csodákat tett a bőrömmel,puhává varázsolta már az első használattól lehetett látni a változást!Vénnyel illetve vény nélkül is kapható vénnyel 300 Ft körül az nékül pedig 600 Ft. körül van az ára!

Zsíros bőrre: Nekem a bőrgyógyászom Zynerit nevű oldatot ajánlott ami igen hatékonyan be is vállt! 1 hét, másfél héten belül eltűntette a zsírosságot+ a mitteszerek ellen is nagyon bevállt!A pattanások ellen is felvesz a harcot úgyhogy tökéletesen használható!

2013. jún. 1. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Fú, én a Garnier-t gyorsan elfelejteném. És a citromlevet (!!!) is. Az egy savas cucc, iszonyúan szárítja a bőrt.

Kellene neked egy jó kis pórustisztító bőrradír, és egy tápláló arckrém.

Ezt ajánlom bőrradírnak:

[link]

Ezt használod hetente 1-2-szer, ahogy érzed. Bőrradírozás után pedig feldobhatsz egy pakolást.

Ez csökkenti a pirosságot, és tisztít:

[link]

Ez pedig nyugtat és hidratál:

[link]

2013. jún. 2. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!