Ti jártok fodrászhoz? Ha igen.
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen gyakran és mennyit költötök egy alkalommal nála? Milyen szolgáltatást vesztek igénybe? (mosás, vágás, festés, melír, berakás?)
Ha nem, akkor ki csinálja a hajatokat? Milyen gyakran és mit?
2013. máj. 30. 13:04
12/18 A kérdező kommentje:
mindenki véleményére kíváncsi vagyok ám!
nekem hosszú hajam van, így kb 5000Ft, ha elmegyek, egy alkalom :/
2013. máj. 30. 14:43
13/18 anonim válasza:
3-4 havonta járok. Mosás, vágás, ritkítás, szárítás: 2500 Ft
Kisvárosban élek :)
14/18 anonim válasza:
Magam csinálom a fazon megvan, csak néha kell visszavágni a hajvéget
20/F
15/18 anonim válasza:
Jajj, azt elfelejtettem, hogy hátközépig ér a hajam :)
16/18 anonim válasza:
3-4 havonta járok, egészségügyi vágásra, mosás, vágás szárítás, vasalás 1700 Ft. Legutóbb teljesen új fazont vágattam és elég sok le is ment a hajamból, így akkor a mosás, vágás, szárítás vasalás 2500 Ft volt.
17/18 anonim válasza:
nem járok már vagy 3,5 éve, mert akárhányszor mentem mindig csinált valami olyat a hajammal a fodrász ami nem tetszett...ilyen volt a: több centi levágása, festés sem volt a legjobb. más fodrászt meg nem akarok kipróbálni, mert nekem (is) tökéletesen megfelel az, hogy a párom befesti a hajamat, úgy ahogy kérem, vágni meg én vágok a végéből.
18/18 anonim válasza:
Nem nagyon járok már fodrászhoz, ha kell, magamnak levágom. Most be is akartam festetni, de mivel a fodrászban nem bíztam, ezért megcsináltam magamnak és nagyon jó lett. Így csak 1500-at adtam ki a festékre, nem pedig 4-5 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!