Tudtok ajánlani a 16. kerületben fodrászt és kozmetikust?
Szia! Fontos hogy kerületi legyen? Én itt lakom, mégis az Örsre járok be a Bioszalonba, 1490-ért vágnak hajat. Tesóm a belvárosba jár be kozmetikushoz, ha akarod, elkérem neked a számát :)
Ha kerületi kell hogy legyen: a Csömöri úton van egy fodrászat-kozmetikus szalon, a Rózsa utca és a Pálya utca között. Szemben kicsit arrébb a Szent-Györgyi Albert általános iskola van, így egy kicsit könnyebb lehet behatárolnod.
Én is a 16. kerületből keresek fodrászt, de hogy lehet, hogy ez a bioszalon ilyen olcsó? Azt hittem, hogy ez egy méregdrága szalon. Jól vágnak? Nincs ebben semmi átverés?:D
Eddig 2500-3000 körül vágták a hajam, de már az is elég olcsónak számított..:D
Ide járok: [link] A Sugár aljában lévő fodrászatba szoktam menni, de most már megnyílt az Árkád 2-ben is. Nekem nagyon szépen levágják a hajamat, az utóbbi két fodrász (az egyik pont kerületi volt) eléggé elrontotta, azóta sikerült korrigálnunk az új fodrászommal :) Frissen mosott hajat vágnak és szárítanak be 1490-ért, mosással asszem egy-két százassal drágább.
Apum is az öcsém pedig szintén a sugárba járnak fodrászhoz, csak ők belülre, az egyik emeleten van fodrászat. Ők is nagyon jól dolgoznak, vágattam már velük egyszer.
Milyen bővebb infókra lennél kíváncsi? Hogy hogyan juthatnál be az örsre, vagy a csömöri úti kozmetikus/fodrászat pontos címére? A csömöri úti fodrásznál volt asszem már anyukám, ha rá vagy kíváncsi akkor majd meginterjúvolom hogy mennyire dolgozik jól :) Kerületi kozmetikusról a továbbiakban sem tudok infót nyújtani sajnos. De igyekszem segíteni amiben tudok. És üdv a kerületben :D
köszi, megadtál minden bővebbit :),csak nem fogalmaztam értelmesen.
köszönöm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!