Már vagy 7éves korom óta ilyen a kezem . Mit lehetne vele csinálni? (nem vagyok alergiás semmire! ) kepfeltoltes.hu/view/130528/IMG_20130528_182924_www.kepfelto ltes.hu_. Jpg
fogalmam nincs mitől ilyen, de segítek a linkelésben:D
Nekem a felkarom volt hasonló, már amennyire a képen látszik, csak nem ilyen durván. Bőrgyógyász adott rá valami kenőcsöt, amitől enyhült, de aztán begyulladt és égett tőle az egész karom. Elmentem másik bőrgyógyászhoz, aki mondta, hogy ilyenre elég durva volt kiírni azt a kenőcsöt és barátkozzak inkább meg a helyzettel.
Érdekes egyébként, mióta lefogytam nagyon sokat enyhült.
Nekem az arcom és a karom volt ilyen gyerekkoromban. Én, ha lehet ilyet mondani, kinőttem. Kb 15-16 éves koromban tűntek el, de egész gyerekkoromat végigkísérte. És az a durva, hogy öcsémnek is ilyen a bőre, ő most 14. Szerintem ez örökletes is. Tenni nem tudsz semmit, hidratáld a bőröd, az segít valamennyit, de el nem fog tűnni teljesen, sajnos. De ne kapargasd és nyomkodd, azzal csak még csúnyább lesz!
22/L
Én a sudocream-et javasolnám.
Anyukám háziorvos és nekem is ezt ajánlotta hasonló problémára. Nekem bevált olvass utána kicsit. Meg kérdezd meg a bőrgyógyászt mit szól ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!