Milyen kozmetikumokat javasoltok egy 20 éves lánynak?
Milyen a bőrtípusod?
Küzdesz esetleg valamilyen bőrproblémával, vagy csak rutin ápolásra kell?
Nekem is száraz a bőröm, úgyhogy saját tapasztalatból tudok tanácsolni.
Használj kímélő lemosókat, és kellően hidratálj minden arctisztítás után.
Lemosók közül én most a Garnier rózsás bőrnyugtató tonikját használom.
Estére mikor a sminket is le kell szedni, habzó arclemosókat szoktam választani. Jelenleg ép a Balea Young Soft&Care lemosóját. (Régebben Essence My Skin Uborkás)
Kicsit szárít, úgyhogy használat után azonnal hidratálok.
Arcrémek közül nekem az Essence My Skin Gránátalmás vált be, és a mézes Garnier. Az előbbi fényvédős, az utóbbi kicsit sűrűbb, éjszakára, télre jobb.
Nemrég dobta piacra a Garnier a Moisture Match hidratálókrém kollekcióját, azok közt is van száraz bőrre való.
(Krémmánián sok véleményt találsz azokról is, amiket felsoroltam, meg másfajtákról is. Így talán könnyebb lesz megtalálni az ideálist.)
19/L
először is sok folyadékot igyál. Nekem is száraz, vagy vízhiányos a bőröm, néhol normál beütéssel, inkább a T-vonalban; én Garnier termékeket használok jelenleg. Sminklemosó a rózsasízn tubusos, az arckrém pedig G. Essentials. Bár az normál/vegyes bőrre való. A tonikom Rival De Loopos, az érzékeny/száraz bőrre való. Néha használok tisztító arcmaszkot is, meg gőzölök. Néha szappannal is átmosom az arcomat, mikor nincs otthon tonikom (mert ugye ezzel mosom le a sminklemosó tejezés után a maradékot). Utána viszont keményen kell hidratálnom :D Alkoholos cuccokat nem nagyon használhatok, mert kiszárad a bőröm és utálom mikor húzódik
szintén 20L :)
" De végülis a fogyasztás pörgeti fel a gazdaságot"
Akkor ne is egyél ! Boltba se vásárolj.
"először is sok folyadékot igyál"
Sokat iszok és ugyan főleg alkoholt, de a diéta mellett el kell vonni a figyelmem az éhezésről.
A folyadékbevitellel nincsen gond.
Szappan meg szárítya a bőrt így az kilőve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!