Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés, extrém színre. De...

Hajfestés, extrém színre. De mivel?

Figyelt kérdés
Szóval én nyárra szeretnék a frufrumra valami extrém színet,sötét rózsaszínt,vöröset ,sötét kéket,stb.Ezt mivel fessem? Hallottam már az ételfestékes festésről is,de hülyeségnek tartom.Igazi festékkel nem igazán akarom még (15/L) ,milyen festéket ajánlotok?

2013. máj. 26. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem akarod igazi hajfestékkel akkor mivel akarod?:DDD Ha szőke a hajad akkor nem gáz festheted bármienre de ha sötét akkor szivatni kell az meg iszonyat káros.
2013. máj. 26. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Hajszínező :D
2013. máj. 26. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát van az a krepp papír-féle festés is.De az csak rövid ideig tart.

Be kell vizezni a krepp papírt,rácsavarni a tincsre,és úgy megszárítani.Aztán színes lesz:DD

2013. máj. 26. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha csak egy-két alkalomra kell, akkor ajánlom ezt a hajsprét. Vízzel kimosható. [link]

Ilyen üzletet ismerettségeim Győrben (árkád) találsz és Bp-n (westend).. Gondolom több is van, de azt nem tudom, hogy hol. Viszont ha azt akarod, hogy picit tartósabban benn maradjon akkor az előttem írók már írták a választ.. Hajszínezők.:)

2013. máj. 27. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Extrém színeket csak leszőkített - vagy eredetileg nagyon világos szőke - hajra lehet tenni, ezek pedig színezők, amik minden mosáskor halványulnak. Max. 6-8 mosást bírnak ki.

Az ételfestékkel mi bajod? Ha hajra való festéket nem akarsz használni, akkor a többi ötlet is hülyeség, nem?

2013. máj. 28. 13:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi jótanácsokat,(majdnem )mindenkinek ment a zöld kéz.Tudom,le is fogom szőkíteni,egyenlőre még csak a frufrumat.Igen,tudom hogy a westendben van ilyen,de ott van fodrászkellékes,nem? ott 1500 körül lehetnek szerintem,crazy colort szeretnék.Elöttem válaszoló,az ételfestékkel az a baj,hogy hamarabb kikopik,és nem az igazi,elmosott színe lesz,csúnya,hisz ez nem hajra való.
2013. máj. 28. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!