Hennával festett hajat lehet Glisskur-ral balzsamozni?
Én is sok helyen olvastam, de általában kiderült, hogy ott más extrákkal is zaklatták a fejbőrüket, amik szerintem hosszabb távon inkább kárt okoznak :/
Nem nő gyorsabban tőle a hajam, nem lett több (nem is értem miért hiszik, hogy a henna képes új hajtüszőket varázsolni XD), néha így is vágatnom kell, így extra erősítést sem igazán érzek :)
De nem panaszkodom, mert engem amúgy is csak az égő vörös hajszín miatt érdekelt azt meg megadta nekem.
Vizen kívül nem keversz semmit a "henna pépbe" amivel befested a hajad? Lehet, hogy amiatt nem. Vagy nem tudom...:D
és egyébként alap hajszíned szőke volt, hogy olyan tűzvörös lettél?
Kevertem én ezzel azzal is, de a végeredmény ugyanaz :D Pedig hivatalosan nem kell keverni semmivel. Volt több mint 2 évem kísérletezgetni :)De nem igazán zavar, mert így is elég hosszú a hajam, nem akarom hogy gyorsan nőjön :D
Barna vagyok :) azaz voltam :)
hmmmm:)
linkelsz képet, hogy mennyire barna?:D csak hogy tudjak viszonítani, én kb milyen leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!