14 éves vagyok, és csomókban hullik a hajam. Nem tudom, hogy mit tegyek, így is rövid, kevés is. Milyen gyógyszert, vagy szert lehet használni ami hatásos és gyorsan fog nőni a hajam tőle?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 10:17
11/17 A kérdező kommentje:
akkor tuti.2 évvel ezelőtt vashiány miatt kòrházb kerültem a minimum nem volt bennem
2013. máj. 25. 11:13
12/17 anonim válasza:
Megint a 10:45-ös vagyok. Igyál sok paradicsomlevet.
14/17 anonim válasza:
Teljesen átérzem a helyzeted, mert tavaly én is így voltam. Elmentem bőrgyógyászhoz és a BABE hajhullás elleni sampont javasolta. Azt hiszem, ezt csak patikában lehet kapni, de tényleg segít! :) Egyébként nincs valami lelki problémád? Mert nekem amiatt alakult ki..
17/L
15/17 A kérdező kommentje:
lehet,hogy amiatt is.:/
2013. máj. 25. 19:14
16/17 anonim válasza:
Herbavita hajszeszt tudom ajánlani, nekem is volt hogy csomókban hullott, de ettől helyrejött 2 hét alatt. Minden nap használtam.
17/17 anonim válasza:
Én a Varga hajcseppet ajánlom, nekem 2 évig intenzíven hullott a hajam, ez megállította. Szerintem egy próbát megér. Bár nem olcsó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!