Alternatív természetes vegyszermentes hajmosási módszert keresek! Tudtok ajánlani?
kipróbáltam a szodabikát , a szappanos megoldást utána ecete s öblítés de nem vagyok elégedett visszatértem a vegyszeres bolti samponhoz, Utálom viszket a fejbőröm . Találnom kell vmilyen természetes módszert. Még a hajmosó porokat és a mosódiót nem problátam.
ÉS hosszú hajam van hátközépig ér
A mosódiót nem ajánlom mert a szaponin felszívódhat a bőrbe és az nem éppen jó!
A szappan az ecet szódabikarbóna nem vegyszer?
Szódabikarbóna+ ecet nekem egész jól bevált. De nem mindig ezt használom.
Amúgy javasolnám a babasamponokat...
a szódabikarbóna vegyszer.
Az ecet is.
Használják mindkettőt a vegyiparba. És azért nem szerencsés ezt használni, mert pusztán kémiailag mostad meg a hajad.
Vegyszermentes sampon nincs. Csak a sima víz. És a teák.
A többihez vegyi anyagokat használnak fel.
De alternatívák vannak. Pl biosamponok. vagy SLS és szilikon mentes samponok. Ezek repertoárja folyamatosan bővül. És jobbak is mint a szóda-ecet kombó mert tápanyagokkal van ellátva ami mehet a hajba.
Amit szeretnél az szinte lehetetlen.
A legtermészetesebb a biosampon.
igen kihagytam a tojássampont is probáltam, ugyanúgy mint az előző megoldásnál a szaga zavart nyirkosabb időben illetve nagyon mélyen beleszagolva érződik a tojásszag pedig saját házi tojást tudnék használéni.
Valószínű hogy az lesz amit a kedves utolsó írt. Már nézegettem a bio samponokat , vmit kiválasztok csak sajnos sok nem kapható itt Debecenben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!