Hogyan barnuljak le a napon?
Szeretnék a ballagásomra (jún. 15.) szépen lebarnulni, de minden szoláriumtól, meg egyéb barnító krémektől és tablettáktól mentesen. Évek óta nem nagyon voltam napon és hófehér lett a bőröm, pedig kiskoromban annyi időt töltöttem a napon hogy szinte kreol bőröm volt. Most szeretnék megint barnább lenni, ha nem is kreol színű. Egy-két hete amikor jó idő volt kifeküdtem a napra egy háromnegyed órára, és mivel a bőröm "elszokott" a naptól meg is volt a leégés (a lábamon, a vállamon és az arcomon) de nem volt vészes és már elmúlt. A karom egyedül szép barna, mert azt ugye egyfolytában éri a nap a rövid ujjú pólóban.
Hogyan barnulhatnék le kevesebb mint egy hónap alatt? Egy nap hány órakor és mennyi időre feküdjek ki a napra? Milyen naptejet, napvédő krémet használjak esetleg? Mit egyek (a répán kívül) és mennyit? Kb mennyi idő után fog látszódni az eredmény?
(Ha ez számít valamit sötétbarna hajam van és zöld szemem.)
Nagyon köszönöm annak aki válaszol, mindenkinek megy a zöld kéz. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!