Azt nem érem nem fogja meg a hajam se a krepp paír se az ételfesgték a hajam sötét barna 22/L Mit tegyek?
Te mit akarsz krepp-papírral meg ételfestékkel a hajadon? Jó hogy nem falfestékkel próbálkozol.
Léteznek hajfestékek, színezők, illetve lágy pasztell krétával tudsz hajszínt változtatni.
Mert szerinted a krepp-papíron valami speckó hajbarát festék van pl...? Megsúgom, nem, káros ugyanúgy.
Amúgy meg elég egyszerű, hogy azért nem fogja meg, mert sötét a hajad. Sőt, a színezőkből, és a hajadnál világosabb hajfestékekből sem látszana szinte semmi.
Ha tarka hajat akarsz, szőkítsd le és fesd be (a hajfesték még mindig kevésbé árt, mint az ilyen célra nem bevizsgált hobbikellékek), ha meg semmiképp nem akarod, akkor tetess fel póttincseket.
ne halgass rájuk :) nekem a sötét vöröses barna hajamat simán befogta a krepp papír de itt egy videó én így csináltam :)
https://www.youtube.com/watch?v=nQ6FTh31vRY
ne törődj vele hogy a csajnak világosabb a haja nem számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!