Van olyan szőke hajfesték amit le lehet mosni?
Figyelt kérdés
Azért kéne mert barna vagyok és szőkére akarom festeni a hajam de félek hogy nem fog jól állni... ezért gondoltam ha van olyan ami lejön egy 5-6 mosás után (vagy több vagy kevesebb) akkor azt ki próbálnám :)2013. máj. 24. 19:50
2/4 anonim válasza:
Nincs. A szőke az eltávolítja a hajadból a színt, nem csak ráfest egy újat. Ha nem tudod hogy jól állna-e akkor valahol próbálj fel egy szőke parókát vagy photoshopban szerkessz magadnak szőke hajszínt.
3/4 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :)
2013. máj. 24. 20:22
4/4 anonim válasza:
én amint elolvastam a kérdésedet a Balea sampon jutott az eszembe:) Én 1x festettem sötétszőkére a hajam, s 4-5 mosás után le is jött. Egyáltalán nem károsodott semmit sem a hajam.:) Szerintem fokozatosan fesd meg, ha világos szőkét akarsz, úgy nem fogja annyira károsítani a hajad, mintha egyből festenéd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!