Hogyan tudnám eltüntetni a gyulladt, sebes pattanásokat lehetőleg minnél elöbb?
gyors megoldást nem, de biztos módszert tudok ajánlani.nekem öt évig volt iszonyú gusztustalan a bőröm, elmentem vele több bőrgygógyászhoz is, de egyik szer sem segített, amit felírtak..aztán itthon elkezdtem kombinálni őket, és sikerült kikezelnem magam.
lubexyl arclemosó (ez leszedi a bőr felső rétegét) + dalacin t (gyulladásgátló) + differin krém (hámlasztó) + aloe vera spray + néha (ha eszembe jutott) egy kis antibiotikum.ez így együtt kicsit masszív, ezért a lubexylt csak heti 2x, a többi jöhet mindennap. (ha kiszárad a bőröd, akkor nyugodtan kenj rá krémet.)
szia
semmi drasztikusat!!!! ha nagyon kiszárítod a bőröd akkor védekezésképpen az faggyút fog termelni->pattanás
tudom nem speckó erre való, de nekem nagyon szépen tisztítja és nyugtatja(!!!!-ez nagyon fontos: a pattanásos bőr általában érzékeny is): szal: LUSH szappanok között van egy zöldes barnás színű, iszap, megteafa...ilyesmi van bennne. gyönyörűen nyugtat és nem szárít agyon. E mellett szerintem is nagyon jó a vishy de én csak a krémeket ajánlom(normaderm nappal és éjsz) alkoholos tonikot hosszútávon ne használj szintén az irritáció miatt.
SZINEZÉKMENTES, ILLATANYAGMENTES, ALKOHOLMENTES...!!!!
bőrnyugtató még a gyógyszertárakban kapható babafürdető krém is(ott keverik ki). ja és olcsó. ezt akkora ajánlom, ha kiszáradt, pirosodott érzékeny lett a bőröd a sok pattanástalanítótól vagy naptól.
ja! mértékletes napozás
biobolt
na sok szerencsét!!!!
Szisztok !
Az élesztő nagyon jól szárít és halványitja a pattanásokat.
Recept:élesztő,1 evő kanál tej,összekeverjük úgy,hogy kenyhető legyen az arcra.Felkenjük,várunk vele 30 percet és jó hideg vízzel lemossuk,mivel a hideg víz serkenti a vérkeringést,ezáltal halványabbak lesznek tőle !
Próbáljátok ki már az első használat után meglátni az eredményét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!