HAJNÖVESZTÉS HÁZILAG? Lányok! Azt vettem észre, hogy itt mindenki praktikákat kérdez/keres, de a tapasztalatait senki sem írja le. Szeretnék nektek írni a Panthenolos hajnövesztésről. Bővebben lent!
Nekem (és másnak is) 1-2 percbe telik leírni,de senki sem veszi a fáradságot,hogy megossza a tapasztalatait. szóval rá is térek. Aki házilag szeretne hajat növeszteni vegye meg a következő- eredetileg égési sérülésekre való- sprayt:
2 hétig olvastam utána a dolgoknak,de senki sem írta le a pontos alkalmazását ,így nekem kellett kitapasztalnom. Annyi a tehendő,hogy hajmosás előtt kicsit benedvesíted a hajad( kb.törülközőszárazra),szétválasztod a hajad,mint festésnél rétegenként és a FEJBŐRBE masszírozod a habot. Azért oda kell,mert onnan nő a haj,és ápolja ahajhagymákat a B5 vitamin.Ilyen panthenol van a hajpakolásokba,csak ebbe sokkal több!! Mintha hajhab lenne úgy alkalmazod,de fejbőrrel kezded.utána rakhatsz a hajadra is, én meg szoktam kicsit szárítani,hogy mégjobban beszívja,alufóliát rakni rá,hogy még melegebb legyen,vagy egy törölközőt,és rajta hagyni pár óráig. Igazából ez nem olyan nehéz dolog,mint amennyit én anno szenvedtem a ricinus olajjal,ami csöpögött és nem is szívta be.Ezt a habot beszívja a haj,szóval "lefedés" nélkül is alkamazható.
Utána ki kell mosni samponnal és ennyi.
Az eredmény mi? Már egyből hajmosás után puhább haj-ez tuti! Még nekem is ,akinek nagyon göndör,erős szálú haja van..valami csodát művelt ez a hajammal. Elég nehezen nőtt eddig a hajam,mert mivel göndör mindig visszaugrik,és olyan mintha nem is nőne,de most volt befestve szőkére,és a lenövésből látom,hogy sokkal gyorsabban,centiket nőtt a hajam!!2x olyan gyorsan nő mint alapjáraton.
Még egy megjegyzés: Nagyon sok hajam van,de már negyedszerre csinálom ezt a "pakolást" látható eredménnyel,és még mindig van a sprayből.Ne sajnáljátok rá a habot,masszírozzátok be rendesen!
Elnézést,hogy sokat írtam,remélem tudtam nektek segíteni! Sok sikert lányok:)
na lett kép azóta?:D
am hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!