Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnék leggyorsabban...

Hogy tudnék leggyorsabban festett sötét barnából festett vörös lenni? ^^

Figyelt kérdés
Nyár elején festettem be a hajam barnára. És most szeretnék vörös lenni,a festék nemigazán fogja be.Hogy tudnék leggyorsabban vörös lenni ,ugy hogy ne károsodjon nagyona hajam és körülbelül mennyi idö lenne?^^köszi a helpet=)
2009. okt. 3. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha leszívatod (csak fodrász, nehogy megcsináld magadnak!!!), viszont ez roncsolja a hajat. Utána professzionális termékeket használj, ami hamar visszaállítja a megfelelő hajszerkezetet.
2009. okt. 3. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ.És valami kevésbé káros módszer?:)
2009. okt. 4. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt is jó lenne tudni,h mien az eredeti hajszíned.

De sajnos mindenképpen le kell szivatni...főleg,ha nem azt a nagyon sötét vöröset szeretnél. a fodrászom mondta nekem is,amikor én is vöröset akartam..(világos)...h szőkítő port ha veszek..azal...és utánna rá a választott szín..akkor biztosan rendesen fogja befogni....de persze csak hallottam. :)

2009. nov. 11. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz..egyébként sötétbarna az eredeti
2009. nov. 16. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!