Mit használjak a hajamra, hogy gyorsabban nőjön?
a ricinusolaj télleg segít?
aki használt már ricinusolajat az írjon véleményt
Sokaknak bevált, nekem sajnos nem. Sokáig próbálkoztam vele, de csak jobban hullott a hajam és nagyon macerás volt, viszont nem nőtt gyorsabban a hajam. Szóval abbahagytam.
Most a bánfi hajszeszt próbáltam ki, és ez nekem jobban bevált, mint a ricinus. Erősebb, egészségesebb a hajam és gyorsabban is nő egy kicsit, mint korábban. :)
a ricinusolajtól azért "nő" a hajad mert erősíti, és ugye így tud nőni :)
én szoktam használni,de csak ritkán
elég macerás,ha még lusta is vagyok rákenni,na meg utána vagy 4-5 óráig rajta hagyom és nem tudok sehova se menni
de fényesebb és erősebb lesz tőle a hajam, és szerinteem elősegíti valóban,hogy jobban nőjjön, igaz nekem ígyis a fenekem verdesi :)
de nem ettől nőtt meg a hajam mielőtt ezt hinnéd :)
esetleg ha valami még érdekel nyugodtan kérdezz, hajápolásban képben vagyok, és nem mellesleg én fontosabbnak tartom azt,hogy egészséges legyél(megfelelő táplálkozás és életmód), meglásd ez a hajad is megmutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!