Szerintetek póthaja van? Ha igen, miért nem látszik soha illesztés, vagy hasonló?
2013. máj. 17. 15:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem van póthaja, mint kb a sztárok 90%-ának, persze nem 2000 ft-os műhaj a kínaiból, hanem emberi haj, amit profi fodrász rak fel... mert megtehetik. Így meg persze hogy nem látszik.
2/6 anonim válasza:
A profinál nem látszik, hogy mű... :) Van nekik zséjük! MEgoldják, kifizetik!
3/6 A kérdező kommentje:
borzasztóan érdekelne, hogy mégis milyen technikával csinálhatják neki, mert jövőre szeretnék én is, de nem akarom sem szétroncsolni, sem azt hogy ilyen rücskös izé legyen, mint pl minden 2. embernek:/
2013. máj. 17. 16:16
4/6 anonim válasza:
Nem a technikán múlik a dolog, hanem a szakértelmen és a minőségi anyagon. Láttam én már olyan ronda póthajat, hogy a lányom Barbie babája is szebben nézett ki, de aki spórolásból ilyet vesz, az ne várja, hogy szép legyen. A felrakást is olyanra kell bízni, aki ezt csinálja nap mint nap, jó ideje, tehát van benne bőven gyakorlata.
5/6 anonim válasza:
Póthaj, csak ő megteheti, hogy több millió forintnak megfelelő összegért csináltatja meg néhány hetente. Nem 30 ezres hajat félévente újrarakva, mint errefelé szokták. Miley Cyrusnak is milyen szépen meg volt csinálva anno... na arról találhatsz cikkeket, hogy mennyibe is került. :D
Ha már mindenáron póthajat akarsz, akkor ne sajnáld rá a pénzt kéthavonta, és ne a helyi szokott fodrásszal csináltasd, hanem keress rá, ki a legjobb, kérj referenciákat, stb.
6/6 anonim válasza:
mert a sztároknak általában felvarrva van a póthaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!