Mi a véleményetek a körmömről?
Figyelt kérdés
Tegnap festettem ki és nekem annyira nem tetszik ,egyébként nagyon gázul néz ki a lábam? [link] 2013. máj. 17. 00:00
2/7 anonim válasza:
A színe az nagyon tetszik, a pillangó is édi, csak arra figyelj, hogy ne menj ki a vonalból, mert így a széle elég érdekesen össze vissza van, ahogy törölgetted lefele a kiment lakkot, és reszeld a körmöd, ne vágd, úgy lehet szép egyforma alakú a körmöd :-) De persze más ezt nem közelről szemléli, tehát nincs nagy baj vele :-)
3/7 anonim válasza:
Hát nem tudok mást mondani, csak hogy ez valami borzalom, nem csak hogy a full sárga bőrödhöz nem illik a szín, hanem a körmeid is csúnyák és te ezt kiemeled vele, csúnyán is van felkenve.
6/7 anonim válasza:
Szerintem fizess be egy alkalomra a pedikűröshöz, mert nagyon béna a körmöd formája. Ha ilyen összevissza, inkább csak egy színtelen lakkot tegyél rá szerintem, de semmiképp ne hangsúlyozd.
A színválasztás sem volt a legjobb amúgy, bár lehet, hogy csak a fényképen csalnak a színek, de nem passzol a bőröd árnyalatához.
A pillangó meg oké, de azt a csíkot inkább hagyd ki legközelebb, nem kell az oda. :)
Amúgy nem vállalhatatlan, sokkal rosszabbakat látni nap, mint nap, gombás, sárga, lenőtt, lekopott, stb körmöket, na az a gáz. Ez legfeljebb csak lehetne jobb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!