Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör a hajam és nem tudom...

Göndör a hajam és nem tudom hogy hogy hordjam tudnátok linkeket és képeket küldeni?

Figyelt kérdés
Bocsi ha valami helyes írási hiba van benne !!!!

2013. máj. 16. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Fiú vagy, vagy lány? Na meg a kor sem mellékes...

Hosszú a hajad vagy rövid? Vagy mindegyik változatról szeretnél képeket? Ha beírod a gugliba, hogy göndör haj, vagy curl hair, máris kapsz egy csomó képet. :)

2013. máj. 16. 17:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi !!! :)
2013. máj. 16. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
mondjuk, a gond ezekkel a képekkel az, hogy ezeknek a többsége csavart, dauerolt, besütött, de nem természetes göndör...még a hajam.hu frizurakeresőn is, van vagy 100 göndör, és abból tán, ha három természetes...nem sok olyan van, ami természetes göndör hajúaknak segít. amúgy, én csak simán kibontva, vagy hajpánt, esetleg befonom. szintén göndör barátnőm legtöbbször kontyban hordja.
2013. máj. 16. 23:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem Ja és lány vagyok és nagyon göndör hajam van ami ha nem fésülöm ki és felugrik a vállam fölé ér :(
2013. máj. 17. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Még akkor is kérdés, hogy jól áll-e, ha el van gumizva vagy kötve valami módon a hajad? Nincs-e elálló füled, vagy nem kerek-e nagyon az arcod? Nem lehet így olyan tanácsod adni, ami jó is.

Nekem amúgy tetszenek a kendős hajráfok, vagy éppen valami masnis hajráf, esetleg valami szép hajcsat, fésű, amivel oldalt el lehet tűzni a hajat.

2013. máj. 17. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne fésüld ki, csak max.hajmosás után bontsd ki, s tegyél rá göndörítő hajhabot.
2013. máj. 17. 18:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !!
2013. máj. 20. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem ez a 3 frizura vált be:)

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 4. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!