Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketére szeretném festeni a...

Feketére szeretném festeni a hajam, de azt hallottam, nagyon nehéz utána visszafesteni. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta gondolkodom a fekete hajszínen, de félek, hogy esetleg rosszul állna (barna hajam van alapból) vagy ha megunom. Tényleg annyira nehéz visszafesteni utána? Van esetleg olyan fekete hajfesték, ami kikopik?
2013. máj. 16. 07:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

Nekemis eztmondták hogy majd tönkremegy a hajam..De akkoris befestettem mert tetszett és mégsem ment tönkre nagyonszép hajamvan :)

Na szóval..Én először vörös voltam.

Azt a legnehezebb eltüntetni,nehezebb mint a feketét,na szóval a vörös hajamat átfestettem barnára vagy 3szor,és még utána is vöröslött a napfénybe..

Utána lettem fekete,teljesen befogta,de a napban még akkoris vöröslött kicsit..

Aztán olyan 2 honapra rá kiszívta a nap a hajamat sokat voltam kint,feketéröl nagyonsötétbarnára..:)

És nemolyan nehéz eltünteni,lehet 2szer kell majd festened,attol is függ milyen tipusú festéket veszel,ha elakarod tüntetni utána barnát vegyél..:)

2013. máj. 16. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Semmiképp se FESD be ha nem érzed úgy hogy egy ideig fekete is maradnál!! én is így jártam.. gondolkodás nélkül befestettem feketére mert akkor iszonyúan tetszett, de egyáltalán nem állt jól, sápasztott, öregített és hamar meg is lehet unni. a fekete haj csak kevés embernek áll jól. hát mi mást tehettem a legolcsóbb megoldást választottam: leszívattam itthon magamnak. persze 1 szőkítés nem volt elég, 5ször is megcsináltam és nagyon száraz lett, hullik, törik minden baja és már semmivel se lehet helyrehozni. de legalább nem vagyok fekete, már majdnem szőke vagyok csak egy kicsit hamvasítani kell mert ilyen lett: [link]

és persze amennyi pénzt kidobtam szőkítésre, vehettem volna egy hajradírt (bár az nem tudom mennyire hatásos) na de mindegy, a lényeg hogy soha többé fekete! legalábbis festékkel soha! színezővel próbálkozz, abból is a 4-6 hajmosásig tartóval, mert van olyan színező ami nem jön ki, tapasztalatból mondom. jól gondold meg a feketét!!!

2013. máj. 17. 15:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megfogadtam a tanácsaitokat, vettem egy kikopós hajszínezőt, anya befestette, és teljesen beleszerettem :) Úgyhogy nemsokára festjük tartóssal, már azt is megvettem, csak nem akarom még rákenni rögtön az előző után, nehogy tönkremenjen tőle a hajam.
2013. máj. 31. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Elég csak tartós színezőt használni! Nekem tökéletesen bevált már 5 éve azzal festem. Csak 3%os Oxi van hozzá, kevésbé károsítja a hajat, mint a rendes hajfesték, és megszabadulni is könnyebb tőle, ha megunod.

Az én hajam is szép maradt, de csak a gyenge oxi miatt.

2013. máj. 31. 13:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, márkát esetleg tudnál nekem ajánlani?
2013. máj. 31. 14:20
 16/16 anonim ***** válasza:
A fekete hajszínező sem jön ki a hajból! Barátnőm pont így járt.....maximum a színező hab, de az foltosan távozik. Maradj a photoshopnál....inkább fényképészt keress, aki megcsinálja neked, mint festéket.
2013. jún. 3. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!