Divat még a scene haj? Vagy milyen haj a legújabb divat most a lányoknál? Mit tartotok vonzónak? És melyik hajszínt? 19/L
mostanában az a divat hogy az emberek elveszítik a személyiségüket,nem nézik hogy mi áll jól nekik,hogy mi fejezi ki az egyéniségüket
figyu,én is 19 vagyok,szintén lány és sokkal több pasi akar mint a divatos csajokat,mert van egyéniségem és ezt a stílusom is tükrözi
Most pont nem divat. De szerintem nagyon jól néz ki, nekem olyan volt és szerettem, de most éppen próbálom lenöveszteni a rövidebb részeket :D
Az ilyen viszont divatos most: [link]
(mármint, hogy az egyik oldalra van téve az egész haj :D)
Nekem a hosszú barna haj tetszik.
gyakorlatilag most az ombro nagyon nagy divat, és az, ahogy az egyik válaszoló is linkelte, hogy csak az egyik oldalon lóg a haj (sokan fel is nyírták oldalt a hajukat)
abszolút most a természetesebb jellegű, naturabb színek a divatosak, no meg a rövid haj.
azt tartom vonzónak, ha jól áll neki, csak olyat vágass, ne a divat után menj!
a 2-es válaszolónak írnám, hogy ez mindig is így volt, mindig volt egy divatirányzat amit követtek egy csomóan
sokszor olyanok az emberek, hogy egyik évben kiröhögnek valakit, valami ruhahordási szokásért, majd ha bejön divatba egyből elkezdik hordani (tapasztalat), az emberek nagy része már csak ilyen, könnyebb bevonulni a tömegbe, főleg ilyen helyeken, mint Magyarország, ahol szokás kinevetni megalázni másokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!