Sötét hegekkel napozás?
Figyelt kérdés
Fehér a bőröm (nehezen barnul és hamar ki is fakul, szeretnék kicsit napozni, hogy legalább emberi színem legyen, de mivel nagyon világos, minden megmarad rajta. Van pár kb. fél éves heg a lábamon, mindegyik lényegesen sötétebb, mint a bőröm, de csak színben maradtak meg, amúgy tapintással nem érezhetőek. Ezekkel mi történik, ha nap éri őket? Még sötétebbek lesznek vagy ha lebarnulok kicsit, akkor kevésbé fognak látszani? Letakarjam valamivel vagy nem árt a nap?2013. máj. 15. 12:09
1/3 anonim válasza:
Nem csinál a nap vele semmit, inkább a fehér bőröd fog jobban illeszkedni hozzá
2/3 anonim válasza:
van akinek besötétednek a hegek, illetve én úgy vettem észre, hogy a nyaralás közben lassabban is gyógyulnak és később is nehezebb elmulasztani őket. Viszont a sötét bőrön kevésbé látszódnak, viszont amint visszafehéredsz, csak rosszabb lesz a helyzet. Nem értem a napozás/szolizás/barnulás mániát, mert semmi értelme nincs.
3/3 A kérdező kommentje:
Részemről szó sincs mániáról, hosszú távon nem is bírnék kinn fetrengeni, de mivel a koliszobánk is gyakorlatilag egy sötét lyuk, nyáron annyit szeretném látni a napot, amennyit lehet. És pont azért tettem fel a kérdést, mert nem szeretném rosszabbá tenni a helyzetet.
2013. máj. 15. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!