Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mutatnátok nekem frizurákat?

Mutatnátok nekem frizurákat?

Figyelt kérdés
Olyanra lennék kíváncsi ami lagziba illő, de itthon gyorsan elkészíthető. Váll alá érő hajam van. Annyira nem hosszú. Váll allatt mondjuk 5 cm. Hétvégén lagziba megyünk, de szeretném valahogy megcsinálni a hajam. Kerek az arcformám, kékes-zöld szem, barna haj. És tépett a hajam. Hogyan, mivel csináljam meg a hajamt gyorasan? Elég ügyetlen is vagyok. Van göndöröítőm ilyen Babyliss meg más milyen is, de annyira rossz, mert sokáig kell göndörítenem. Ha más nem lesz csak vasalom. De télleg, max 20 perc alatt elkészíthető hajra gondoltam, de ha annál kevesebb az jobb. :D Ugyais több idő nem lesz rá, mert délbe jövök haza és 1- fél2-re menni kell és az út fél óra. Köszönöm a segítséget :)
2009. okt. 1. 18:44
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért :S
2009. okt. 1. 18:44
 2/2 A kérdező kommentje:
És oldalfrufrum van :D
2009. okt. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!