Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az arcom olyan vörös lett...

Az arcom olyan vörös lett mint a ráké, mivel kenjem, hogy holnapra elmúljon?

Figyelt kérdés

használtam egy igen erős szert (isotrexin) mely szárította a bőröm és most félig lehámlott bőrdarabok vannak az arcomon valamint teljesen vörös lett mintha rák lennék :(

valami jó kis krémet ajánlanátok ? köszi :)

2009. okt. 1. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Kenj rá kefirt :) De tényleg, az nagyon jól lenyugtatja!

L/22

2009. okt. 1. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Holnapra nem fog elmúlni semmiképpen sem, de ha van otthon bármilyen bőrnyugtató krém, az jó rá, de legjobb lenne, és most ne nevess kérlek, popsikrém. Szerezz valahol, és próbáld ki!
2009. okt. 1. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Tejföl v Neogranormon
2009. okt. 1. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
én kék kerek dobozos níveát használok mindig, nagyon jó, esetleg ha nincs itthon, akkor 100% aloe vera
2009. okt. 1. 18:40
 5/8 anonim válasza:
74%
Én a körömvirágos krémet ajánlom.
2009. okt. 2. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

1. késsel nekimész

2. vizbe fullacc, holnapra fehér leszelmint a fal ;)

2009. okt. 30. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Valóban a tejföl vagy kefír félék jók rá, még esetleg rakhatsz bele uborkát reszelve vagy mézzel keverd.
2009. nov. 13. 15:49
 8/8 anonim válasza:
Uborkát rakj rá,az megnyugtatja,aztán Neogranormont!! Az táplálja a bőrt,és segít a gyógyulásban!Vagy a Fenistilnek is van egy kréme,ami kifejezetten ilyen sebes részekre való. De a Neogranormon mindenféleképpen,azzal hamarabb gyógyulsz!
2009. nov. 13. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!