Az arcom olyan vörös lett mint a ráké, mivel kenjem, hogy holnapra elmúljon?
Figyelt kérdés
használtam egy igen erős szert (isotrexin) mely szárította a bőröm és most félig lehámlott bőrdarabok vannak az arcomon valamint teljesen vörös lett mintha rák lennék :(
valami jó kis krémet ajánlanátok ? köszi :)
2009. okt. 1. 18:14
1/8 anonim válasza:
Kenj rá kefirt :) De tényleg, az nagyon jól lenyugtatja!
L/22
2/8 anonim válasza:
Holnapra nem fog elmúlni semmiképpen sem, de ha van otthon bármilyen bőrnyugtató krém, az jó rá, de legjobb lenne, és most ne nevess kérlek, popsikrém. Szerezz valahol, és próbáld ki!
4/8 anonim válasza:
én kék kerek dobozos níveát használok mindig, nagyon jó, esetleg ha nincs itthon, akkor 100% aloe vera
5/8 anonim válasza:
Én a körömvirágos krémet ajánlom.
6/8 anonim válasza:
1. késsel nekimész
2. vizbe fullacc, holnapra fehér leszelmint a fal ;)
7/8 anonim válasza:
Valóban a tejföl vagy kefír félék jók rá, még esetleg rakhatsz bele uborkát reszelve vagy mézzel keverd.
8/8 anonim válasza:
Uborkát rakj rá,az megnyugtatja,aztán Neogranormont!! Az táplálja a bőrt,és segít a gyógyulásban!Vagy a Fenistilnek is van egy kréme,ami kifejezetten ilyen sebes részekre való. De a Neogranormon mindenféleképpen,azzal hamarabb gyógyulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!