Egy barna folt van a hátamon. Szerintetek gáz? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
szóval van egy ilyen barna folt a hátamon alul, nem sokkal barnább mint a többi bőröm színe,de azért látszik..nem betegség, egyszerűen csak olyan.szerintetek gáz?leginkább fiukra vagyok kíváncsi de lányok is írhatnak:) (normális válaszokat légyszi) 15/L2013. máj. 14. 22:44
1/7 anonim válasza:
Nekem is van, mindig is volt...Egy időben zavart, mostmár megszoktam, a barátomat sem zavarja. Szerintem ne parázz miatta. 22/L
3/7 anonim válasza:
Nekem is van csak nekem a vállamon van és elég nagy folt de engem egyáltalán nem zavar és még senki se szólt be érte
4/7 anonim válasza:
Nem gáz. :) Nekem a jobb mellem alatt volt egy olyan anyajegy, aminél körben fehérebb volt a bőröm, ergo (nagy fantáziával) harmadik mellbimbónak is kinézhetett... :D Bőrgyógyász azt mondta, nincs baj vele, később elmúlhat. El is múlt, de a világos folt ott maradt. :) A párom szexepilként tekint rá. :D
17/L
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) :D
2013. máj. 19. 23:36
6/7 anonim válasza:
Nekem a combomon van egy elég nagy folt (nagyobb a tenyeremnél) és elég barna is, volt aki megkérdezte hogy mi az, de amúgy senki nem szólt úgy róla hogy undorító (én néha annak láttam) most meg már észre se veszem...
7/7 anonim válasza:
Gondolom ilyen tejeskávé foltod van neked is. Nekem a jobb lábszáramon van egy cirka tenyér méretű. Eléggé zavar, de kezdem megszokni, mivel sajnos más választásom nincsen. Kenegettem, ilyen májfoltra való krémmel, de semmit nem használt. Elmentem bőrdokihoz és ő is megmondta, hogy ezzel meg kell, hogy békéljek. Nővéremen kívül senki más nem szólt még be miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!