Hogyan használjam a waxot?
Figyelt kérdés
Üdv.
Vettem Taft Creative Look modelling (extra strong) waxot. Ez az alig folyós, átlátszó fajta. Mivel még nem használtam waxot, nem tudom hogy kéne. Elolvastam az összes ilyen kérdést az oldalon, nézegettem is videókat. Az első kérdésem az, hogy ez jó fajta-e? Második a beállítással kapcsolatban. Mennyit vegyek belőle? Körbe nagyon rövid a hajam, felül olyan 2-3 cm (amekkora általában szokott lenni). A waxot dörzsöljem szét a tenyeremben, vagy csak az ujjaimon maradjon? Túrjak bele a hajamba, vagy egyenként húzogassam ki? Írták, ha csak a tincsek végét húzom ki, akkor nem lesz olyan zsíros hatású, de akkor meg olyan elkülönülő lesz az egész. Kell várni vele míg megszárad és elkezd tartani? "Csak" ennyi lenne, köszi a válaszokat :)
2013. máj. 14. 20:44
1/2 anonim válasza:
Nekem is ugyan ilyen van. Egyáltalán nem ultra erős, de hajlakkal tökéletes. Szóval: vegyél ki egy ujjhegynyit, teljesen dörzsöld a tenyeredre, de az ujjaidra is jusson. Utána túrj a hajadba és formázd az általad kiválasztottra+hajlakk és kész is. Én így szoktam és elégedett vagyok.
2/2 A kérdező kommentje:
Szóval jól éreztem, hogy magában a wax kevés lesz. Ha már érződik a wax és úgy látszódik, hogy zsíros akkor már túl sokat vettem? Hajlakkal is kipróbálom majd.
2013. máj. 14. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!