Sárgás vörös lett a hajam. Lehetek egyből hamvas szőke?
A hétvégén sikerült egy házi szőkítés után elrontanom a hajszínemet. Középbarna hajam volt (nem festett) és egy szőke hajfestékkel festettem be. Konkrétan világos narancs színe lett. Másnapra kicsit sötétebbé vált és még kontrasztosabbak a foltok. Keddre kaptam időpontot egy fodrászhoz. Nagyon hosszú a hajam, de mivel nem szárította ki a festés szeretném megkérni, hogy szívja le és minél világosabb szőkét rakjon rá. Utána elmennék egy olyan hajkúrát csináltatni aminél az az eljárás, hogy minden tincset bekennek valami kis gömböket tartalmazó anyaggal, befóliázzák szintén tincsenként és hajvasalóval felmelegítik a becsomagolt tincseket aminek hatására a kis gömbök felolvadnak és valami extra ápoló anyag jön ki belőlük és elvileg nagyon-nagyon szuperül megmenti a tönkrement hajat.
Szóval nyilván leégetni nem szeretném a fejemet. De lehetséges, hogy ebből a sárgából akár platina vagy valami nagyon világos szőkét varázsoljon nekem a fodrász? Nem tudom miben reménykedhetem. Van aki azt mondja, hogy a barna hajából a fodrásza egyből tejfel szőkét tudott csinálni (nem tudom melyik fodrász) más meg, hogy fél évig kínlódott mire vállalható haja lett. Most elég sárgás néhány helyen foltokban extra világos aranyszőke a legnagyobb rész sárga és van egy fakó narancsssárgás beütése de nem vörös. Tényleg csak úgy tudom jellemezni, hogy sárga ahajam és ez a ,,fakó narancssárga" tarkítja. Lehet ebből búzaszőke?
Jesszusom! :)
A drogériás festékeken rajta van, hogy milyen alapszínre lehet felkenni.
A fodrász helyre tudja hozni. Hogy elsőre világosszőke lesz-e azt nem tudom, de mindenképpen egy vállalható variáció fog kikerülni a keze alól.
Sikerült hamarabb egy másik fodrászhoz eljutnom ma. Nem bántam meg. gyönyörű hamvasszőkét varázsolt! Először féltem, mert elég sokáig hagyta rajta a szőkítőporos cuccot. Közben egy másik vendég haját festette és féltem, hogy esetleg azért... De aztán ráment egy kicsit hamvas keverékkel és ahogy megszárította tátva maradt a szám! Közben kérdeztem, hogy milyen lehet belőle, mert mindenhol azt írják a szőkülés egy hosszú folyamat. Azt mondta, hogy ez hülyeség. Ammónia mentes szőkítőport használ és van, hogy egyik vendége egyik pillanatról a másikra hidrogén szőke akar lenni sötétbarnából mert épp ahhoz van kedve és semmi akadálya. Szóval, ha valaki éppen ezt olvassa mert szőkítést tervez akkor remélem segítek azzal, hogy igen is elsőre lehet gyönyörű szőke.
Egyébként azért nem akartam elmenni először, mert 10 éve nekem tényleg azt mondta egy fodrász, hogy csak mellírokat rak bele nem meri az egész hajat leszívni. Azt hittem, hogy ennek ez a folyamata és hiába kérlelem majd fél, hogy leég stb... Most örülök nagyon, hogy végre szőke lehetek igazán.
Kedves Kérdező,
látom, h kár régebbi a kérdés, de gondoltam, hátha olvaspd még a kérdést. :)
Nekem is hasonló problémám van, mint neked anno, és nagyon érdekelne, h végül melyik fodrász készítette el neked a hamvasszőke hajat. Én már súlyos tízezreket hagytam ott nem névtelen fodrászoknál... És mindig sárgás, vöröses szőke leszek. Nagyon megköszönöm, ha leírod a fodrászod elérhetőségét. :)
Elmondta, hogy ammónia mentes szőkitőporral, az szépen leszedte ezt a sárgát, és szép hamvasszőkét varázsolt a hajából.
Nekem is ezt csinálta a fodrászom, akkor gyönyörű szőke voltam, a másodiknál a tövem sárgás volt, 3* a saját hajam csináltam akkor se lett olyan szép de a hamvasitó helyre hozta, tegnap befestettem a hajam és katasztrofa lett. Alul szinte fehér fölül meg sárga.. Hamvasitozom és amint lesz lehetőségem megyek a fodrászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!