Mik a tapasztalatok a Palette XXL padlizsán v46-os árnyalatával?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 18:52
1/10 anonim válasza:
Én szerettem nagyon. Egy baja volt- nekem nagyon hamar kopni kezdett, és akkor ilyen lilás-barnás-vöröses lett a hajam :S
2/10 Sexylady válasza:
Nálam is ez volt... gyorsan kikopott, és akkor nagyon ronda volt:S
3/10 anonim válasza:
nekem is ugyanez volt..
de am szerettem.^^
4/10 anonim válasza:
nekem vadito violett volt..na az nagyon szép..csak pozitiv vélemények voltak hozzá..a padlizsános nekem olyan seszinűs volt..bár ha nem akarsz tul élénket akkor jó...am. téll kicsit hamar kopnak
5/10 A kérdező kommentje:
Uh az baj :S Valami ötlet, h melyiket érdemes kipróbálni?
Köszi a válaszokat! :)
2009. szept. 30. 22:24
6/10 anonim válasza:
Szerintem ne használd az XXL termékcsaládot! Nem tartós, ahogy már előttem is írták, nagyon hamar kikopik!
7/10 A kérdező kommentje:
Schwarzkopf Brilliance sötét cseresznyét vettem. Nemsokára tesz!! :)
2009. okt. 1. 19:54
8/10 A kérdező kommentje:
t
2009. okt. 1. 19:54
9/10 anonim válasza:
Én most Palette Intenzív padlizsán vettem, eddig kb. ötször mostam hajat, még nem kopik, de ki tudja mit hoz a jövő.
10/10 anonim válasza:
tényleg acrazy violett a legszebb, iszonyat élénk, borzasztóan feldobja az ember arcát:( gyönyörű, csak ámultam mikor megláttam magama tükörben, ajánlom mindenkinek az is XXl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!