Előfordulhat, hogy a pattanásra kent fogkrém nem tesz jót? Most akarom kipróbálni először. Mire figyeljek?
Szerintem ne tegyél rá fogkrémet, én is úgy hallottam, hogy többet árt, mint használ. Ha mindenképpen házi praktikákkal akarod eltöntetni, akkor válaszd inkább a fokhagymát. Zúzd össze, és picit pöttyints belőle a pattira.
Amúgy ha teheted, akkor vegyél speciális pattanáseltüntető gélt. A Clean&Clear-nek is van ilyenje, meg pl a Garnier-nek is. Pár óra alatt tényleg látható a javulás.
Ilyen szereknél, meg a házi cuccoknál is arra kell figyelni, hogy tényleg csak a pattanásra tegyél, mert nagyon szárítják a bőrt.
háát, igazából nekem a gyári cuccok a hatástalanok, használtam mindenfélét, a legdrágábbakat is, és kiszárították a bőröm. a bőrgyógyászom mondta, hogy olyan a bőröm, hogy felül zsíros az igaz, de mélyebben meg száraz. gyűmölcssavas hámlasztást javasolt, de még nem volt időm elmenni:s
a fogkrémmel nincs semmi baj, ha akkora gyilkos cucc lenne, sokaknak már nem lenne hám az arcán, csak ilyen rózsaszín szövetek borítanák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!