Lehet kapni volumennövelő szert drogériákban? Mondjuk DM-ben?
A fodrászom nem hajlandó dauerolni,máshoz meg nem szeretnék elmenni.
Most olvastam, hogy van egy kíméletesebb módja is a dúsabb hatás elérésének, a volumennövelés.
A hajam extra módon zsírosodik, rálapul a fejemre. Elegem van az állandó hajmosásból, formázásból, a fél életemet ezzel töltöm, még sem szép.:(
Olyat szeretnék, amit magam meg tudnék csinálni, hajcsavarókkal, de nem egyszeri hatásút (pl. hajhab, stb), hanem tartósabbat.
Én most akadtam rá egy eszközre, ami nagyon jól megemeli a hajat, a Claire's üzleteiben lehet kapni, erről lenne szó: [link] Mellette vannak képek, hogy hogyan kell használni.
Szerintem azért jobb, mint a hajhabok, lakkok, hajtőemelő -és volumennövelőspray-k, mert nem kell többször beszerezni, csak egyszer, nem ragad, nem kell kimosni stb. ÉS szerintem sokkal egyszerűbb a használata, mint minden tincsre ügyet fordítani a tökéletes hatásért. :)
Igazából eddig nem néztem körbe annyira a hajba való dolgoknál a Claire's-ben, de átszámítva a feltüntetett árat, kb. 2600 Ft-ért meg tudod venni. :)
Elnézést, hogy elkalandoztam, te nyilván a konkrét volumennövelésre gondoltál más eszközökkel, de remélem, tudtam segíteni. :) Nekem is lapos a hajam, szóval rohanok megvenni ezt a praktikus kis dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!