Így jó lesz? Nem követek el nagy hibát? Fontos!
Arra gondoltam,hogy áttérek a "kevesebb néha több" elvre, + az összes felhalmozódott beautycuccom elhasználom.
Az arcomra csak lemosót fogok használni, eléggé zsíros,pattanásos arcom van. szinte MINDEN hidratáló krémtől kijönnek. Tonik, pedig egy volt ami segített, de az alkoholos..szóval marad a lemosó. 16 éves leszek lassan szerintem nem lesz többre szükségem. Persze kamilla filtereket sűrűn fogok rá rakni, az nagyon jót tesz vele.
A hajam.. nos, eléggé gyorsan zsírosodó lelapuló középhosszú hajam van. SAJNOS muszáj vagyok(!) mindennap megmosni.. enyhe sampont használok, ez is a tinédzser korommal jár sajnos.. persze mikor itthon vagyok nem szoktam megmosni ha nem muszáj.
A hajamnál is áttérek erre, a módra. ricinus olaj néha, sampon-balzsam, esetleg még hajolaj... de nem sokszor hajszárító nuku! hajvasaló még inkább nuku!...
Arra gondoltam,hogy áttérek a babasamponokra, és akkor a hétvégén normál samponnal mosom meg,hogy normálisan tisztuljon a hajam. Hétköznapra elég lesz a babasampon?
Mit gondoltok erről ? Hülyeség?
Hidratálás az extrém zsíros bőrnek is kell. R
Ráadásul egy arclemosó sosem annyira hatékony mint egy krém/ szérum, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy alig van pár percig az arcon és még a magas hatóanyagtartalmú krémek ( amik ugye min 8-10 órát rajtavannak) is csak heteken, hónapokon belül hatnak. Használd a tonikot nyugodtan, de hidratálj mellette! De ne ilyen garnier drogériás cuccokkal hanem pl herbline, biola , vagy professzionális vonalon la roche-posay, bioderma, avéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!