HEGEK éltünetesére tudtok praktikákat? Minden érdekel a témában.
Figyelt kérdés
Régóta pattanásos vagyok.Most már hegeim vannak,piros foltok. Skinoren-t és Duac-ot használok. Gyógyszert nem szeretnék szedni rengeteg rosszat lehet hallani....
Kérlek írjatok.
Előre is köszönöm.
2013. máj. 9. 18:27
1/4 anonim válasza:
Kémiai aha-savas hámlasztók (neostrata, isis pharma, kezdésnek suiskin) Ezenkívül a piros foltokra pigmentfolt halványító krém pl ez: [link] erről sok jó vélemény van és lehet mintát is rendelni (nem igazán minta, inkább kis kiszerelés) Otthoni praktikaként esetleg citromlé vagy ananász/papaya felvágva, mert az enzimek hámlasztják a bőrt. Rendszeres bőrradír (ha nem hámlasztasz), ezek közül is van aha-savas pl [link] vagy [link]
2/4 anonim válasza:
Én egy krémet ismerek, amit hegekre kell kenni nekem műtét után javasolták, de nem tudom hogy ilyen fajta hegre is jó-e. A neve: Contractubex Ja és nincs is benne sok "rossz", mert nagy része hagymakivonatból van.
3/4 anonim válasza:
Nekem az almaecet sokat segített,párszor áttöröltem vele az arcom és látványosan javult.
4/4 anonim válasza:
Nekem a Sweetsation nagyon nem jött be,nem halványított és annak ellenére,hogy szeretem a natúr kencéket,ez nagyon nem nyerte el a tetszésem.Még több pattanásom lett anno,el sem használtam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!