Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világosabb a bőrömnél a...

Világosabb a bőrömnél a korrektor, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy új korrektort. Az essence stay all day-t. Ebből is a sötétebb 20-as árnyalatot. Nem csak a karikákra használom hanem a pattanásokra is és azt is jól elfedte. Hát az a helyzet, hogy világosabb egy kicsit az arcbőrömnél. A boltban a kezemen próbáltam ki, de a kezem világosabb az arcomnál. Ti jártatok már így? Ha igen mit csináltatok?

2013. máj. 9. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Korrektort alapozó vagy púder alá szoktam használni, így nem látszik. Mondjuk az Essence stay all day pattanásokra nem jó mert fényvisszaverő van benne. Pattanásokra stifteset vegyél. Abból több szín is van.
2013. máj. 9. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mindig direkt világosabbat szoktam venni, sokkal jobban elfedi a hibákat, ha világosabb a bőrödnél. Egyszerűen el szoktam dolgozni az alapozóval. De ha nagyon zavar, vagy mégis furcsán néz ki, akkor keverd össze egy sötétebb árnyalatú púderrel vagy ha nagy felületen használod a korrektort akkor csak simán azokat a részeket egy sötétebb púderrel fixáld.
2013. máj. 9. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
A "téli színedhez" sem lenne jó? Mert akkor vegyél egy sötétebbet, ez meg jó lesz akkor. :)
2013. máj. 9. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!