Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meg szeretném hosszabbíttatni...

Meg szeretném hosszabbíttatni a hajam, mennyibe kerülne kb (mindennel együtt)?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jártas ebben,de a hajam már évek óta semmit sem nő. Azt tudom, h mindenképpen európai hajból csináltassam. A hajam eléggé hullámos, szóval vasalnom kéne elég gyakran, ez tönkretenné a póthajat? Ha megcsináltatnám, az meddig bírná ki? Milyen időközönként kéne ujat felrakatni? Ez mennyibe kerülne? És ha vki tudna esetleg egy megbizható fodrászt ajánlani Székesfehérváron,aki nem csillagászati összegeket kér el ezért,azt megköszönnám:)ja és bocsi az off-ért
2009. szept. 29. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Tincs vastagságán, haj osztályozásán, hosszán, és tincsek számától függ. Érdemes több helyre is elmenni, megkérdezni, munkáikat megnézni, és az alapján dönteni. Egy Fehérvár melletti csapatot ismerek, akik foglalkoznak ilyesmivel, kérdezd meg tőlük. Szépen dolgoznak :)

[link]

2009. szept. 29. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Europai haj/ altalaban 1000-1200ft/g, 100g vagy meg tobb altalaban szukseges a termeszetes eredmenyhez.
2009. szept. 30. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Én pont ma rakattam fel póthajat!50cmes európai hajt gyűrűs módszerrel(ez nem roncsolja annyira a hajat mint a ragasztás vagy a hőillesztés).Nekem mindennel együtt 60ezer forint volt.200Ft volt egy tincs felhelyezése.100tincset raktak fel.Bár én Budapesten csináltattam,de ha gondolod megadom a fodrász cimét!

Sok sikert!:)

2009. szept. 30. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!