Hajfestésnél mikortól kell számolni a hatóidőt?
Figyelt kérdés
Mert elkezdtem kenni 18:00 körül, 18:30kor befejeztem a felkenést, akkor 18:30-tól számoljam a fél órát amit a hajamon kell lennie a festéknek?2013. máj. 7. 18:36
1/3 anonim válasza:
Amint befejezted a hajfestést, onnan kell nézni azt a bizonyos időt, de ez függ a hajszínedtől, hajtípusodtól, hogy meddig hagyod fent, olyan 20 perc elteltével nézd meg azért, hogy mennyire fogta meg, mert nekem pl vékonyszállú szőke hajam van, és nekem nem kell fél órát fent hagyni. :-)
2/3 anonim válasza:
Mikortól felkented.
De ha ez neked 30 percig tart, akkor inkább kérj meg valakit, mert ahol kezdted a festést, már lehetne is lemosni, mire végzel a felkenéssel :)
A felkenés normál esetben pár perc.
3/3 anonim válasza:
A felkenés befejezésekor kezdjük mérni az időt.
A hatóidőt be kell tartani, különben nem lesz olyan az eredmény, mint kellene.
Nem ártana gyorsabban felkenni a festéket, mert még a tálkában lejár a hatóideje az anyagnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!