Sötétszőkére festem a hajam, kaphatok egy kis fodrász segítséget?
Figyelt kérdés
Szóval 9.0-ás a szín, kipróbáltam egy tincsen, szép lett, de kicsit ilyen sárgás fénye van, azt olvastam erre lila a megoldás, de mennyi lilát kéne belekevernem hogy ne legyek full lila, csak a sárga fény tűnjön el? Maga a festék 100 ml. Ehhez hány ml lila kéne?2013. máj. 7. 09:34
1/2 anonim válasza:
Mosás után tegyél rá hamvasitot (ez lila ,lehet erre gondolt aki azt mondta lila kell rá).
2/2 A kérdező kommentje:
Lila mixtonra gondolt, ami van is nekem itthon de ha túl sokat keverek bele akkor sötét lesz és lilás, nem szeretném elrontani. Hamvasító samponom van, de attól meg csak szürke lesz a hajam.
2013. máj. 7. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!