Anyával megigértettem, hogy ha nem lesz 3-as az év végi bizimben akkor befestethetem a hajam végét rózsaszínre nyárra. (Azért csak a végét, mert 1. Nem akarja, hogy tönkremennyen a hajam a tövétől 2. Amikor elkezdődik a suli lekell vágatnom a rózsaszín részt De a legfőbb indok az az 1. , hogy így csak a hajvégem roncsolódik )
Egyetlen problémám, hogy félek attól, hogy sokmindenki gáznak fogja találni és bolondnak fognak tartani érte :( Nektek mi a véleményetek? Tényleg hülyeség? Ne csináljam?
15/L
2013. máj. 6. 23:33
1/10 A kérdező kommentje:
Jah! azt kihagytam, hogy amúgy a hajam színe sötétbarna
2013. máj. 6. 23:36
2/10 anonim válasza:
Szerintem hülyeség de ha neked tetszik ne érdekeljen mit gondolnak mások :)
2013. máj. 6. 23:38
3/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól tud mutatni:) mondjuk nekem főleg szőkében tetszik, de barnában is láttam már szépet. Ha az egész hajad rózsaszín lenne, na az tényleg gáz szerintem. De, ha csak egy kicsi rózsaszín van benne, az tud jól mutatni:)
23/L
2013. máj. 6. 23:50
4/10 anonim válasza:
Ha jól csinálják meg, és a festék is rendesen befogja, akkor szerintem jó tud lenni. Avrilnek például szerintem tök jól áll. (Oké, tudom, ő szőke, de ettől tekintsünk el, illetve a sminkjétől is. :D)
Szerintem nincs ebben semmi gáz. Még, akkor se, ha ez egész hajad rózsaszín lenne. Magamnak nem tudnám elképzelni, de amúgy tetszenek a színes hajak. :)
2013. máj. 7. 00:14
6/10 anonim válasza:
Nem gáz, ha illik is a stílusodhoz. Vagány, nőies öltözködésű csajoknak szerintem jól áll, de egy átlag tininek nem igazán. Ilyen hajszínnel arra számíts hogy bámulni fognak az emberek, biztos lesz akinek nem tetszik, meg olyan is akinek tetszik majd, de nem másoknak kell megfelelned. Ha ez a cél akkor ne fess hajat.
2013. máj. 7. 09:55
7/10 anonim válasza:
Szerintem jól nézne ki. Milyen hosszú a hajad egyébként?:)
15/L
2013. máj. 7. 12:21
8/10 anonim válasza:
Nagyon jól tud kinézni. A suliban egy csajnak a sötétbarna hajvégéi élénk pinkre voltak festve, brutális klassz volt.
Nekem mondjuk nem lenne szívem megválni a hajam végétől 2-3 hónap után ennyiért cserébe.
2013. máj. 7. 14:54
9/10 anonim válasza:
szia:) szerintem egyáltalán nem gáz.nekem barna hajam van, elég sok szőke melirral (már szinte az egész hajam szőkés és előszőr csak a hajam vége volt rózsaszin, mostmár a fél hajam az a fülemtöl lefele :D én nagyon szeretem. 15/L :)
2013. máj. 17. 15:04
10/10 anonim válasza:
Szia egyatalan nem gaz nekem az egesz hajam pink szinu ha te igy erzed jol magad akkor igy kell h legyen.....egyebkent ki mivel festi a hajat????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!