Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg annyira jó a Vichy...

Tényleg annyira jó a Vichy Normaderm krémje a pattanások és a mitesszerek ellen?

Figyelt kérdés
Van valakinek erről tapasztalata?Már nagyon sok mindent kipróbáltam,de semmi sem használt eddig sajnos.
2009. szept. 29. 12:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én csak a normaderm tonikot használtam, és az illata annyira jó, hogy függő leszel, és nagyon jót tesz a bőrnek, nekem eltüntek a ragyáim, és kitisztultak az egész, ugy hogy mással radiroztam mellé. de a család együtt nagyon jó lehet
2009. szept. 29. 13:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Sokat segítettél ezzel mert akkor beruházok erre a tonikra.
2009. szept. 29. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes beruházni rá. nekem krémem volt pár éve, sokkal kevésbé volt zsíros a bőröm és szép, egyenletes színe lett (a ragyák miatt itt-ott sötétebb volt). most is szeretnék venni, de sajnos nincs rá pénzem:S de tényleg nagyon ajánlom!
2009. szept. 29. 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Én csak a krémet használtam, és nekem nem jött be. Nagyon szárította a bőrömet, de nem lett szebb.
2009. szept. 29. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
világéletemben problémás volt a bőröm és millió dolgot kipróbáltam már, de a vichy normaderm tényleg nagyon jó, sokkal szebb, puhább a bőröm és szinte nincs is pattanásom.sajnálom hogy nem előbb kezdtem el használni. én azt mondom próbáld ki és ha beválik csak ezt vedd.
2009. szept. 29. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
a tonik körülbelül mennyibe kerül?és a krém?
2009. szept. 29. 14:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is használom a krémet nagyon bevált.4200ft,de most ebben a hónapban még akciós.
2009. szept. 29. 15:14
 8/13 anonim ***** válasza:
úgy emlékszem a tonik 3800 körül volt, de ha rákeresel neten, akkor a kb árat megtalálod, mert ugye sajnos nem egységesek az árak a gyógyszertárakban, amin én felbáborodtam, na de nem baj :D
2009. szept. 29. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:
57%

Erre a krémre csak az mondhatja hogy nagyon bevált akinek semmi baja a bőrének, mert ha táényleg van ragya vagy pattanás vagy miteszer raajta akkor sajnos nem sokat ér...

Ezt a Normaderm krémet használtam, kicsit segített de azzal nem jutok messzire, viszont mégis azt mondtam hogy nagyon jó mert nem gondoltam hogy van ami segít ezen a szaron amit bőr helyett viseltem..a.ztán elmentem bőrgyógyászhoz kaptam tőle Zyneritet és 2 hét alatt olan lett tőle a bőröm mint a kamaszkor elött szép sima egyenletes kevésbé zsíros sehol egy pattanás, na az az ami tényleg megéri 1700 forint és nem 4000, és csodát tesz!

2009. szept. 29. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is ettől vártam a csodát, mindent beszereztem a kis diákhitelemből, nem jött be. :'(

NAgyon csúnya az arcom, most kezdtem el egy bőrgyógyász által felírt krémet használni, és többé nem veszek semmit, csak amit ő tanácsol.

2009. szept. 29. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!