Volt már valaki lézeres stria kezelésen?
Figyelt kérdés
Azt mondják jelenleg ez a leghatékonyabb a világon. Állítólag a striákat 80 %-kal feljavítja, halványítja. Az elég jó arány. Csakhogy árban is több százezer ft.
Ha lenne itt egy-két ember, aki már csináltatott magának és azt mondja, megéri, akkor addig melózok, míg ki nem tudom magamnak fizetni.
Kérlek, a "fogadd el magad olyannak, amilyen vagy" jeligével kíméljetek. Túl fiatal vagyok még, 40 kilót fogytam két év alatt és a bőröm bár feszes a sok sportnak hála, de elképesztően striás mindenhol! És nagyon mélyek, olyan mintha hármas ikreket szültem volna. Emiatt gátlásos vagyok és nem vagyok képes ismerkedni sem. Ezért kell valami megoldás, és ha már lúd, legyen kövér.
Tehát van itt olyan, aki már próbálta?
2013. máj. 6. 12:36
1/1 anonim válasza:
Én lézeres stria-kezelésen nem voltam még, de nem is lenne rá pénzem. Reconstriát használok a striákra, ami nagyon jól elhalványította a nagyon régi striáimat is. Szerintem neked sem rögtön műtéttel kéne kezdeni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!