A feket hajat befogja a vörös hajszínező sampon?
Figyelt kérdés
vörös melírokat tetettem a hajamba a fodrász "kiszőkítette" viágosbarnás lett (nagyon) valósuínüleg gyorsan kifogkopni a festék (avörös) ki akarom próbálnia vörös hajszínező sampont hogy igy megmarad e a vörös és a fekete is? eredeti hajam fekete ( nagyon sötét barna)2013. máj. 6. 12:24
1/4 anonim válasza:
Szintén fekete festett hajam van, az eredeti nekem is barna, én lilás hajszinezőt probáltam, csak árnyalatot adott Neki, ami nagyon jól nézett ki:) Szerintem probáld ki:)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) mindenképp kipróbálom :)
2013. máj. 6. 12:55
4/4 A kérdező kommentje:
köszsönöm én épp ezt akartam :) mert csak a vörös melírjaimat szertném élénkíteni :) nekem pont jó lesz megy a zöld pacsi :D
2013. máj. 7. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!