Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Titeket zavar a kicsit...

Fiúk! Titeket zavar a kicsit szőrös popsi?

Figyelt kérdés
Szóval azoknak a lányoknak, akiknek eddig láttátok a fenekét (teljesen meztelenül) volt szőr a fenekük lyuka körül? Nekem van némi szőr mostmár, hogy érettebb lettem és eléggé zavar. Szedessem? 14/L

2013. máj. 5. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én ugyan lány vagyok, de sztem nem igazán örülnek neki:D szőrtelenítsd le MAJD KÉSŐBB, még 14 évesen sztem nem kell, csak majd néhány év múlva, ha lesz egy barátod, akivel már pár hónapja együtt vagytok és le akartok egymással feküdni. addig sztem felesleges, mert ugyan ki látja?? senki:)
2013. máj. 5. 14:40
 2/9 A kérdező kommentje:
en is ezen a velemenyen lennek alpbol de van baratom akivel par honapja jarunk es bar meg nem fekudtunk le de valoszinuleg a nyaron lefogunk..:p
2013. máj. 5. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1es válaszoló vagyok

akk szőrtelenítsed le sztem:) és védekezzetek:D

2013. máj. 5. 14:56
 4/9 A kérdező kommentje:
:D oke:)
2013. máj. 5. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

sztem nem túl esztétikus :D

szedesd le mindenképp, sztem a lányok nagy része szedeti, mint a hónalj, lábszőrt, ugye...

22/F

2013. máj. 5. 15:53
 6/9 A kérdező kommentje:
okes koszi a valaszodat:D:)
2013. máj. 5. 16:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én borotválom már rég óta. Nem a barátom miatt hanem mert engem zavarna ha ott szőrös lennék.
2013. máj. 5. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen zavar, sokkal esztétikusabb, ha szőrtelen a popsid. :) Én fiú létemre szőrtelenítem a sajátomat, mert magamon is zavar. És ezt a lányoktól is elvárom. :)

Amúgy a legjobb, ha gyantáztatod, de akár borotválni is lehet. Én kozmetikussal gyantáztatom, havonta járok intim gyantázásra, és ebbe természetesen beletartozik a popsi gyantázás is. :)

2013. máj. 6. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
29%
Szia. Engem nem zavar , épp ellenkezőleg, szexy ha szőrös ott is :) Ha a barátnőm lennél megkérnélek h ne szedd le. ( p.s : nem vagyok perverz, 21 éves vagyok / férfi.
2013. jún. 22. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!